arcademonitor.com
choosing a monitor

Seeing multiple images
Posted: Feb-15-2015 9:44 AM
Join Date:Feb-15-2015
Post: 1

Just installed a new pcb board for my golden tee fore 2005 and the monitor is displaying three of the same image. How can I correct?

Posted: Feb-16-2015 7:06 AM
Join Date:Oct-24-2012
Post: 5

Sounds like you are hooking up to a EGA monitor rather than a CGA/VGA monitor. Golden Tee uses a higher resolution monitor than standard monitors. No way around that. Sorry.


Through snow, sleet, and hail we will always deliver our mail... F*** that!

gamesmedic.com |
Posted: Feb-18-2015 2:00 PM
Join Date:Jul-9-2012
Post: 140

Check the dip switches on your old PCB, you probably do have it set for hi-res instead of low-res. I don't have this game to know but most games can be set to hi or low res.


found it!
Make sure SW5 Dip Switch 1 is set to ON
for low resolution.

The manual page 4 about the monitor.

http://www.goldenteesuperstore.com/guides/Golden-Tee-Fore-Manual.pdf


ArcadeMonitor.com helping people fix arcade monitors and great products.

sign in to post reply