arcademonitor.com
choosing a monitor


no picture at all
Posted: Feb-3-2012 4:21 PM
Join Date:Feb-3-2012
Post: 1

I have a sega hang on and i can get the game to do everything i can actually hear it playing but the moniter is completely dead I pulled the monitor out with the chassis and the fuse is blown no high voltage

Posted: Sep-19-2012 10:29 PM
Join Date:Jul-9-2012
Post: 133

After you replaced the fuse did it blow again?


ArcadeMonitor.com helping people fix arcade monitors and great products.

Posted: Sep-21-2012 5:07 PM
Join Date:Sep-21-2012
Post: 2

I just picked up a Mortal Kombat 3 had same issue. Ii saw that there was no fuse at all. What size should it be?

Posted: Sep-21-2012 5:55 PM
Join Date:Jul-9-2012
Post: 133

What monitor is it? But its probably a 4 or 5 amp fuse.


ArcadeMonitor.com helping people fix arcade monitors and great products.

sign in to post reply